Slàinte

Beleef het mee...

Wens je graag persoonlijk advies? Vind je op onze site niet direct wat je zoekt? Een cadeaubon ophalen of gebruiken voor een aankoop? Bestellingen ophalen? Zin in een babbeltje over onze passie voor Whisky?
Van harte welkom!

Tijd voor een shop (in shop)

Haarbazaar Deluxe , Loostermans & Buds and Barrels huizen onder één dak om samen een memorabele beleving te creëren voor hun bezoekers.


Waar we met Buds and Barrels online de nadruk leggen op een exclusief doch breed assortiment, willen we aanvullend en lokaal mensen kennis laten maken met de wereld van Whisky en spirits.


Dat kan door een bezoekje te brengen aan de shop tijdens onderstaande openingsuren of door deel te nemen aan tastings & events. Deze kalender kan je hier raadplegen.

In de shop zal een greep uit ons assortiment aanwezig zijn, waaronder: whisky, rum, cognac, gin, porto etc.

Openingsuren

Algemene openingsuren:
 
Donderdag 18u - 21u
Zaterdag 13u - 18u


Op onze webshop kan je 24u en 7/7 terecht. Bestellingen ophalen kan ook nog - mits afspraak - op andere dagen. Raadpleeg onze website en sociale media voor uitzonderingen op de algemene openingsuren.

Only a glass away...


- from telling everyone what I think.

Wist je dat...

De Lantaarn

Wanneer de lantaarn op het Buds and Barrels vat staat aan de shop @vrijheid 124, we aanwezig zijn en dus onze belevingsshop geopend is?


Afspraak maken? Dat kan.

Slàinte

Het Schots-Gaelisch een oeroude Keltische taal is die van de dialecten van de Goidelische Kelten uit Ierland afstamt? Slàinte wordt gebruikt als "Proost!" bij ons.


Ontdek ons volledige aanbod in de Webshop.