Met passie geselecteerd...


Een selectief gamma, maar continue vernieuwend met enkele vaste waarden. Flessen zoeken en vinden we door continue opvolging van de marktevoluties en rechtstreekse contacten in het wereldwijde whisky netwerk.


Whisky dat buiten het standaard aanbod valt, maar een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft, leidt tot fantastische ontdekkingen. We zoeken naar nieuwe releases, minder gekende of opkomende distilleries, gelimiteerde bottelingen & producten van lokale distilleries.


Als datgene wat u vraagt (nog) niet in ons aanbod zit... geen probleem, We zoeken en vinden het voor u. 

Het begin... 


Je kent het wel... Als student af en toe een whisky cola gedronken, daarna de stap naar single malt met de Glenfiddich 12 y. Daardoor werd ik getriggerd om mezelf verder te verdiepen in het product. Zo ben ik tastings beginnen bijwonen om de verschillende smaakprofielen te leren kennen en heb ik me aangesloten bij een whisky club.


Ook het uitbouwen van een netwerk van verzamelaars en whisky liefhebbers is pure Fun. Recent heb ik de whisky ambassador cursus gevolgd en intussen ben ik gecertifieerd whisky ambassador ("The original accredited Scotsch Whisky Training Course" ) 

Op kwaliteit geïnspireerd...


Ons aanbod kan werken voor iedereen. Er zijn duurdere selecties of collectors items, maar evengoed is het de kunst om de beter betaalbare, maar kwalitatieve bottelingen te kunnen aanbieden.  

Hierbij baseren we ons op reviews en proefnotities van ervaren whiskyliefhebbers binnen mijn netwerk en op persoonlijke bevindingen. De man achter het verhaal...


Tom Haseldonckx - dertiger - gelukkig getrouwd, 2 oogappels en een trouwe labrador die het gezin compleet maakt - Sociaal geëngageerd en professioneel actief in de farmaceutische sector - Actief hobbyist in de whiskywereld. Met voorliefde voor de ambitieuze doch jonge distillery WOLFBURN in het Schotse Turso (Highlands).


 

Passie delen...


Persoonlijk probeer ik op spontane wijze mijn passie te delen met het bredere publiek of selecte groepen door op regelmatige basis (ong. 5 x / jaar) tastings te organiseren rond verschillende thema's en met verschillende sprekers.


Heb je zelf interesse om een tasting bij te wonen hou dan zeker onze website en facebookpagina in de gaten. Je mag mij ook contacteren wanneer je met een selecte groep mensen whisky wil leren kennen of net specifiek op een bepaald thema wil ingaan....